10 تیر 1401

مبلغ دیه به نرخ روز به چه معنا میباشد

دسته بندی : کیفری | دیه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
در بحث تاخیر تادیه پرداخت دیه از بیمه سوالی داشتم خدمتتون.
مهر ۹۵ خانوادم در تصادف برحمت خدا رفتند در ماه حرام بود جمعا ۵ نفر بودن.اون موقع نرخ دیه ماه حرام ۲۵۳ میلیون بود.
اما بیمه ایران در اردیبهشت ۹۷ مبلغ ۱ میلیارد ۲۶۷ میلیون رو بهم پرداخت کرد.یعنی به همون مبلغ سال ۹۵.
الان خواستم شکایت کنم.سوالم اینه که منظور از نرخ روز چیه.
یعنی باید بر اساس سال ۹۷ پرداخت بشه یا الان که ۱۴۰۱ هستیم.
به نظر شما حدودا چقدر میشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بیمه باید مبلغ را به دیه سالی که به شما پرداخت نموده است تسویه نناید مثلا اگر تصادف سال ۹۵ منجرب به فوت شده و سال ۹۷ پرداخت نموده باید به دیه سال ۹۷ و ماه حرام پرداخت نماید جهت اطلاع بیشتر مثلا اگر نرخ دیه درسال ۹۵ ده تومان باشد و در سال ۹۷ صد تومان باید به سال ۹۷ و صد تومان پرداخت نماید