10 تیر 1401

امکان شکایت از عمو بدلیل آزار در کودکی؟

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.خسته نباشید.
من در کودکی مورد ازار جنسی عموم قرار گرفتم.ولی مدرکی ندارم.اما‌میخوام شکایت کنم. آیا دستم به جایی بند هست و به نتیجه میرسم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ امکان طرح شکایت هست لیکن باتوجه ب گذشت مدت زمان زیادی از این موضوع امکان حصول نتیجه بسیار ضعیف هست مگر عمو خود بدان اقرار کند یا شهودی ب حد نصاب نسبت ب این مدعا ب دادگاه معرفی کنید،باتوجه ب موارد مشابه با توجه ب زمان طولانی ک سپری شده بنظر بهتر است ایشان را ب خدا واگذار کنید موید باشید