10 تیر 1401

امکان شکایت از همسایه بدلیل مزاحمت

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام همسایه ای دارم در طبقه بالا شب‌های جمعه در حال رابطه زناشویی صدای آنها تا آنطرف خیابان می‌رود و برای همه ی همسایه ها مزاحمت ایجاد کرده است آیا راه قانونی وجود دارد تا از شر این همسایه خلاص شد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ موضوع بطور کلی وصف مجرمانه ندارد لیکن اگر موجب سلب اسایش شود راهکار قانونی نیز هست بهتر است چنین موضوعی بدوا بین طرفین حل و فصل شود میتوانید اظهارنامه ای ب ایشان ارسال دارید و خواستار رفع مورد مذکور شوید و متذکر شوید ک در صورت عدم افاقه شکایت مطرح خواهید کرد بنظر کارساز خواهد بود لیکن در صورت عدم موفقیت میتوانید با استشهادیه از دیگر همسایگان ک موثر هست برای رفع مزاحمت طرح دعوای حقوقی یا کیفری کنید موید باشید