11 تیر 1401

برای رفع مسدودی حسابم چه کنم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام، عرض ادب دارم، کارت بانکی بنده بخاطر شرطبندی در سایت های مجازی به دستور دادستان ( در شعبه ۴۴۹۶ بانک ملی تهران) مسدود شده، به پلیس فتا مراجعه کردم ، اونجا هم نتونستن راهنمایی دقیقی انجام بدن. خواستم راهنمایی بفرمایید که از چه طریق باید نسبت به ازاد سازی کارتم اقدام کنم. با تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مرجع توقیف کننده حساب ذیصلاح برای صدور دستور رفع توقیف هست میبایست ب شعبه صادر کننده دستور توقیف و انسداد حساب مراجعه شود تا با رفع علت و تعیین تکلیف رفع توقیف بعمل آید اصولا اگر علت رفع نشود تا تعیبن تکلیف موضوع مسدود میماند لذا میتوانید ب دادسرای شهر خود نیز جهت پیگیری و اطلاع مراجعه فرمایید اصولا با اطلاع از شعبه دستور دهنده میتوان مبادرت با تنظیم لایحه و درخواست رفع توقیف و ارسال ب شعبه یا مرجع مربوطه درخواست رسیدگی و رفع توقیف کرد موید باشید