11 تیر 1401

برای عدم تماس با مشاور چه کنم

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من برا مشاوره تلفنی مبلغ واریز کردم اما تماسی نداشتم ، چه کنم ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ اگر شماره ای در جهت مشاوره ب شما ارائه شده مجددا با متخصص مربوطه تماس بگیرید اگر پاسخگو نبودند یا شماره ای اصلا ارائه نشده با پشتیبانی سایت ارتباط برقرار نمایید موضوع را مطرح کنید تا اقدام مقتضی صورت گیرد موید باشید