11 تیر 1401

دادخواست الزام به انجام تعهد

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من از تاریخ 1400/07/14 بیمه تکمیلی انفرادی سامان شدم , 3 روز بعد از این تاریخ خیلی اتفاقی به علت سرگیجه ای که داشتم فشار خون خود را چک کردم و متوجه شدم که فشار خونم 15 هست به همین دلیل به جای مراجعه به پزشک عمومی به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه داشتم و ایشان نوار قلب و اکو انجام دادند همه چیز نرمال بود ولی برای اطمینان بیشتر یه تست ورزش هم گفتند که انجام بدم
تست ورزشم کمی مشکل داشت و بعد از دو هفته هولتر بستم و تشخیص فشار خون دادند
و ایشون فرمودن که بهتره بعد از 6 ماه یه آنژیو گرافی غیر اورژانسی انجام بدم وبعد از 7 ماه وقتی بنده,اقدام برای دریافت معرفی نامه از شرکت بیمه سامان برای بستری کردم این شرکت از صدور معرفی نامه برای اینجانب سرباز زده و به من گفتند که تو از قبل بیماری قلبی داشتی و به ما در زمان عقد قرارداد چیزی نگفتی در حالیکه من آخرین باری که برای چکاپ به دکتر متخصص قلب مراجعه کرده بودم سال 95 بود و بعد از انجام نوار و اکوی قلب دکتر به من اطمینان داده بود که هیچ مشکلی ندارم و حتی از پرونده ای که نزد پزشک داشتم به لطف منشی دکتر عکس هم گرفتم و برای شرکت ارسال کردم و بعد از مدتی نه تنها برای من معرفینامه ارسال نکردند بلکه بجای معرفینامه برای من نامه اولتیماتوم ارسال کردند که به دلیل عدم حسن نیت بیمه نامه من یکطرفه فسخ میشود
حالا سوال من از جنابعالی این است که أیا عدم حسن نیت از جانب من بوده یا شرکت بیمه سامان
زمانیکه داشتیم قرارداد میبستیم تمام جراحیها و مشکلات و قرصهایی که مصرف میکردیم را خیلی صادقانه در فرمهای بیمه نامه ذکر کرده بودیم ولی من وقتی مشکل قلبی نداشتم چطور باید بیان میکردم که مشکل دارم چون از نظر قلبی مشگلی وجود نداشت ,آدمی که مشکل نداره چه لزومی به بیانش هست؟؟؟؟؟
ضمنا مبلغ9/200/000 میلیون تومان بابت عقد قرارداد نقدا پرداخت کرده بودیم و تمام مدارک توسط دکتر بیمه سامان تایید شده بود
تازه فقط این نیست که شوهر من 2 بار در اواخر بهمن ماه 1400 یعنی 5 ماه پس از عقد قرارداد اورژانسی بیمارستان خصوصی بستری کردیم بعلت بیماری پریاپیسم(نعوظ ناخواسته) و هر دوبار هم به دلایل کاملا واهی از صدور معرفی نامه برای ایشان سرباز زدن وبهانشون این بود که موقع عقد قرار داد چرا این مشکل رو ذکر نکردین یا اینکه سایت بسته هست ببخشید یه مشت آدم بیسواد بعنوان دکتر معتمد خودشون تو شرکت نشستند که اولا نمیدونند که بیماری پریاپیسم آنی بوجود میاد و سریعا باید اورژانسی عمل بشه و ثانیا آدم هزینه میکنه که خودشو تکمیلی کنه که خیالش از بابت هزینه کردن برای درمان این بیماریهای که آدم نمیتونه پیش بینی بکنه راحت باشه
و مبلغ 19/000/000 میلیون تومان هزینه بیمارستان همسرم شد که نقدا پرداخت کردیم و تازه بعد از 4 ماه یه مبلغی از اون رو شرکت پرداخت کرد
میخواستم بدونم چه اقداماتی میتونم علیه شرکت بیمه سامان انجام بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي ميتوانيد دادخواست الزام به تعهد عليه بيمه مطرح نماييد.