11 تیر 1401

طرح سوال تکراری در سایت

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

"با سلام ببخشید من نسبت به یک دادنامه که مربوط به مطالبه وجه چک و خسارت تاخیر تادیه تا اجرای حکم است محکوم شدم و دادنامه قطعی شده است صادرکننده چک پدرم است تو رای ننوشته چک در تاریخی عدم گواهی گرفته شده یا برگشت خورده و پدرم در چه تاریخی فوت شده ولی بعد از فوت پدرم اقدام به گواهی عدم پرداخت از بانک کرده من تقاضای رفع ابهام و اجمال و اصلاح دادنامه بنا به ماده ۲۷ اجرای احکام مدنی به بعد از ۶ سال که از صدور رای قطعی گذشته بود چون از روند اصلاح ان اطلاع نداشتم به شعبه بدوی دادم قاضی قبول کرده پرونده رو بفرسته تجدیدنظر ایا امیدی به اصلاح دادنامه به دلیل اینکه پدرم فوت شده و خسارت تاخیر تادیه تا زمان فوت او می باشد؟در ضمن قاضی در جلسه دادگاه حضور نداشت و خواهان در دادخواست قید نکرده خسارت تاخیر تادیه‌ را تا اجرای حکم میخواد و حتی در جلسه دادگاه شرکت نکرده بود.ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

طرح سوال تکراری درسایت.کاربرگرامی قبلا پاسخ سوال برای شما ارسال شده است.