11 تیر 1401

درخواست اداره جهت پرداخت مبلغ بیمه و اخذ مدارک از کارمند

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

یک بخش از زیرشاخه های شرکت ملی نفت برای پرداخت هزینه درمانی از کارمندان رسمی شرکت نفت کپی جواب سنوگرافی رو درخواست کرده و کارمندان به ناچار این مدارک رو تحویل میدن ، با توجه به اینکه جواب سنوگرافی جز اطلاعات خصوصی بیمار هست، ایا این درخواست از کارمندان خلاف قانون نیست؟ در صورتی که خلاف هست ما چطور باید اقدام کنیم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باتوجه به اینکه سازمانها جهت پرداخت حق بیمه به کارمندان نیاز به دریافت برخی از مدارک میباشد لذا درصورتی که اعتراضی نسبت به ان دارید میتوانید از طزیق دیوان عدالت اداری طرح دعوی نمایید