12 تیر 1401

سوال در خصوص کلاهبرداری و صدور چک

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باعرض سلام و احترام.. یک شخص کلاهبردار به بنده وعده میدهد که با درست کردن عده ای از کارت های بانکی و امضا روی عده ای دسته چک مرا به آنورآب راهی کند و به ازای هر چک که امضا میکردم که درعین حال از معنی و مفهوم چک غافل بودم به دلیل آنکه تا به حال به امور بانکی و اداری هیچ آشنایی نداشتم چشم بسته امضا میکردم و به شخص کلاهبردار اعتماد کورکورانه داشتم، لازم به ذکر است که تمام چک هایی که امضا کردم به شخص کلاهبردار دادم و خودش به ازای هر چکی که پخش میکرد 10ملیون میگرفت و به بنده هیچ مبلغ مالی نرسیده و متاسفانه هر روز افراد مالباخته به مطالبه حقوقشان در بنده را میزنند و شخص کلاهبردار فرار کرده.. خواهش میکنم راهنمایی کنید که چکار میتوانم بکنم؟؟.. آیا خود هم شریک جرم کلاهبردار محسوب میشوم یا به عنوان اغفال میتوانم شاکی باشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید از آن شخص شکایت کنید که چک ها بایت تضمین مهاجرت بوده و ایشان ازشان سو استفاده کرده ، چنانچه در موضوع دخیل نبودی شریک نیستین .