12 تیر 1401

تخفیف مجازات در حکم مواد مخدر

دسته بندی : مواد مخدر | حمل و نگه داری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ماه بعد دادگاه برادرمه به جرم نگهداری ۶/۶۰ گرم شیشه و هرویین خودشم مصرف کنندس اولین باره دستگیر میشه میخواستم بدونم کاری میشه کرد زندان نره جریمه و شلاقشو بخوره ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم مجازات شیشه و هروئین عناوین مجرمانه ی متعددی در ماده ی ۸ ذکر شده است؛ ازجمله، وارد کردن، مبادرت به ساخت، تولید،توزیع، صدور، ارسال، خرید یا فروش، در معرض فروش قراردادن، نگهداری، مخفی کردن و حمل کردن. اگر هرکدام از موارد فوق ارتکاب یابد، با توجه به “میزان مواد” (منظور میزان خلوص مواد) مجازات های ذیل به تناسب اجرا خواهد شد: تا پنج سانتی گرم،از پانصدهزار ریال تا یک میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا پنجاه ضربه شلاق. بیش از پنج سانتی گرم تا یک گرم، از دو میلیون تا شش میلیون ریال جریمه نقدی وسی تا هفتاد ضربه شلاق. بیش از یک گرم تا چهار گرم، از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دوتا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق. بیش از چهار گرم تا پانزده گرم، از بیست میلیون تا چهل میلیون ریال جریمه نقدی و پنج تا هشت سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق. درصورتی که اظهار ندامت و قول ترک دهد و اگر تاکنون کمپ نرفته باشد احتمالا تخفیف خوبی در نظر خواهند گرفت