12 تیر 1401

تبانی جهت انتقال مال غیر مالک

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
بنده با فريب مادر خانمم به بهانه گرفتن وام در سال ٩٧ وبا همدستي بنگاهي وخانمم قولنامه اي از من امضا گرفتن و دوروز بعد وكالت نامه در دفتر خانه امضا كردم حتي تو قولنامه قيد شده كه پولي انتقال نشده الان بعد از ٣ سال بِه عنوان فروش مال غير از من شكايت كردن حتي شاهد دوم كه دايي خانمم بودن اون روز نبودن بعدا امضا كردن چطور ميشه به عنوان كلاهبرداري ازشان شكايت كرد يا دفاع در قبال فروش مال غير در كيفري كنم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتواتید باعنوان تحصیل مال از طریق نامشروع و تبانی طرح شکایت نمایید و اگر بتوانید شاهدی به دادگاه ارائه نمایید یا مستندات وام را ضمیمه نمایید