12 تیر 1401

اخذ رضایت در پرونده های کیفری و تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام . برای بنده چند پرونده تحصیل مال نامشروع طرح شده و بنده خبر نداشتم. چند روز قبل حکمی برام اومد حکم ۸ سال . آیا اگر رضایت شاکی ها را جلب کنم تاثیری خواهد داشت؟ در ضمن کل مبالغ چند نفر جمعا ۵۵ میلیون میباشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله در صورت اخذ رضایت از شکات می تواند موجبات تخفیف برای شما را فراهم آورد و همچنین چنانچه آراء غیابی صادر شده امکان واخواهی نیز برای شما فراهم است