12 تیر 1401

امکان اجرا گذاشتن سفته بعد از قرارداد؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. وقت بخیر
من قرارداد کارآموزی با شرکتی امضا کردم
تاریخ قرارداد تا 15ام مرداد هست ولی الان بهم میگن که باید بعد از اون هم برم سرکار
و بهشون سفته دادم که پشت سفته نوشتم بابت تضمین حسن انجام کارآموزی. ولی داخل خود سفته تاریخ نزدم
اگر بعد از اون تاریخ نرم می تونن سفته رو اجرا بزارن؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در سفته هایی ک در این موارد بابت ضمانت حسن انجام کار داده میشود مدت قرارداد ملاک عمل هست و با پایان تاریخ قرارداد و عدم قراردادی مجزا دیگر موجبی برای ماندن سفته ها نزد شرکت وجود ندارد هرگونه اقدامی در جهت وصول سفته بعد از مدت قرارداد مشروط ب اثبات تخلف در زمان قرارداد هست در غیر اینصورت امکان پذیر نیست پس از پایان قرارداد ب شرکت مربوطه اظهارنامه استرداد بفرستید و در صورت عدم افاقه دادخواست استرداد سفته را مطرح نمایید موید باشید