12 تیر 1401

سفته برای ضمانت ب شرکت بدهیم؟

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام
یکی ازدوستام دریک شرکت قرارهستش ویزیتور موادغذایی بشه ازش علاوه برمدارک مورد نیاز سفته ۵۰ میلیونی خواستند باید چی کارکنه بده سفته یانه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ بله منع قانونی ندارد امری رایج هست منتهی دقت کنید در سفته عنوان ضمانت حسن انجام کار قید شود یا در قراردادی مجزا ب جنبه ضمانی بودن ان و درج شماره سفته تصریح گردد این مورد ب هیچ عنوان فراموش نشود موید باشید