13 تیر 1401

سوال در خصوص انتساب عمل مجرمانه

دسته بندی : کیفری | افترا
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،بنده با شخصی که کارمند نیروی انتظامی بود قرار بود ازدواج کنم و ایشون میگفتن که کارمند رسمی هستن،منم برای اینکه مطمئن شم ایشون واقعا کارمند رسمی هستن به ۱۹۷ گزارش دروغ دادم که ایشون تو خیابون برخورد نامناسب داشتن با من جهت رعایت حجاب که ببینم نتیجش چی میشه و آیا کارمند رسمی هستن یا منفک شده اند.آیا کارمند میتونه از من شکایت کنه که گزارش دروغ داده اند،من باید چیکار کنم اگر شکایت کردن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه شما جرمی را به ایشان نسبت داده باشین امکان شکایت علیه شما وجود دارد .