13 تیر 1401

سوال در خصوص انتساب افترا

دسته بندی : کیفری | افترا
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر،بنده با شخصی که کارمند نیروی انتظامی بود قرار بود ازدواج کنم و به دلایلی به مشکل خوردیم . ایشون میگفتن که کارمند رسمی هستن،منم برای اینکه مطمئن شم ایشون واقعا کارمند رسمی هستن به ۱۹۷ گزارش دروغ دادم که ایشون تو خیابون برخورد نامناسب داشتن با من جهت رعایت حجاب که ببینم نتیجش چی میشه و آیا کارمند رسمی هستن یا منفک شده اند.چون اگر منفک شده باشند ۱۹۷ در جواب گزارش بنده میگه که ایشون منفک شده اند از سازمان و گزارش شما قابل پیگیری نیست،حال اگر واقعا کارمند رسمی باشن و گزارش بهشون برسه میتونه از من شکایت کنه که گزارش دروغ داده ام،اگر شکایت کرد من باید چیکار کنم؟آیا از من یا از او شاهد میخوان؟یا همین که زنگ زدم برای اون شاهد به حساب میاد؟و من شاهدی ندارم باید چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام از شما شاهد نمی‌خواهند و باوجو صبط مکالمات همان مکالمه می‌تواند مستند دعوا ایشان علیه شما قرار گیرد .