13 تیر 1401

مطالبه خسارت ناشی از تخریب غیرعمدی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ساختمان ما در مجاورت یک مجتمع تجاری هستش که دارن میسازنش
ایشون ورق های ایرانت رو روی سقف گذاشته که چندین بار بهش تذکر دادیم ممکنه بیوفته امشب تمام اون ورق ها روی ساختمان ما آوار شده و بخشی از ساختمان ما را تخریب کرده چه اقدام قانونی میتونیم انجام بدیم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ تخریب محقق شده در اینجا ناشی از قصور هست و نه تخریب کیفری ک میبایست سونیت در ان وجود داشته باشد بنابر این چون رابطه ای بین سهل انگاری همسایه با خسارات وارده وجود دارد میتوانید طرح دعوای حقوقی مطالبه خسارت کنید ب طرفیت ایشان با ثبت دادخواست از طریق دفاترخدمات قضایی،بهتر هست جهت تحصیل و حفظ دلیل ب جهت ارائه در دادگاه بدوا از طریق شورای حل اختلاف محل وقوع ملک تامین دلیل با جلب نظر کارشناسی شود و بعد دعوای خسارت مطرح گردد موید باشید