13 تیر 1401

مطالبه هزینه های ساخت ملک و...

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده 10 سال بیش ازدواج کردم و در زمان ازذواج خانه پدری که حدود 3 سال خالی بود نشستم و طی این 10 سال به گفته خود خانواده ام بالای خانه را با هرینه خود ساختم و قرار بود اجاره رهم اما الان با ازدواج برادر بعدی پدرم میخواد بالا رو که من ساخم بذه به اون بدون هیچ برداختی

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید اگر پدر چنین میخواهند چون سند مالکیت منزل متعلق ب ایشان هست چنین اختیاری دارند لیکن شما میتوانید مستند ب پرداختی های خود و دیگر ادله و شواهد موجود برای ساخت خانه بطرفیت ایشان دادخواست مطالبه وجه دهید از طریق دفاتر خدمات قضایی. موید باشید