13 تیر 1401

شرایط تحویل سفته برای کار

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من برای سرایداری استخدام شدم ولی کارفرما ازمن جواز کسب یا فیشرحقوقی خواست ولی من موفق به تهیه نشدم الان ازمن سفته به عنوان ضمانت خواسته میشه راهنمایی کنید که من این کار رو بکنم یانه ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ موردی نیست میتوانید سفته ضمانت حسن انجام کار ب ایشان بدهید امری رایج هست منتهی دقت فرمایید در سفته یا در قراردادی مجزا با ذکر شماره سفته عنوان ضمانت حسن انجام کار درج شود تا امکان سواستفاده وجود نداشته باشد این مورد فراموش نشود موید باشید