13 تیر 1401

سوال در خصوص اجرای حکم تغییر کاربری

دسته بندی : کیفری | تغییر غیر مجاز کاربری اراضی زراعی و باغها
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

دعوی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان به طرفیت سمیه بیژدم مبنی بر تغییر کاربری اراضی زراعی و باغها ظرف مهلت مقررفوق جهت اجرای حکم و تفهیم حکم تعلیقی در این شعبه حاضر شوید درصورت حضور ب موقع از ۲۰٪تخفیف جزای نقدی برخوردار خواهید شد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وقت بخیر. سوال شما دقیقا مشخص نیست سوالتان را دقیق بپرسید یا از مشاوره تلفنی استفاده کنید موفق و پیروز باشین