13 تیر 1401

طرح دعوی مستند به کپی سازش نامه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،دادخواست ابطال سازش نامه ثبت کردم،اما اصل سازش نامه رو ندارم و دست طرف مقابلمه فقط کپی معمولی برابر با اصل هم نیست دارم ازسازش نامه،وهمچنین یک دادنامه(حکم خلع ید و رای تجدید نظر روهم که مرتبط ونیازه برای رسیدگی به دادخواست ابطال سازش نامه این دوتاروهم فقط کپی هاشون بدون برابر با اصل رودارم) حالا قاضی مسعول رسیدگی شعبه یک حقوقی هم میگه کپی رو اصلا توجه نمیکنم بهش چه برسه بخوام رسیدگی کنم باکپی،میگه فقط اصلش رو باید برام بیارید وگرنه رد میکنم،حالا اصل سازش نامه دست طرف مقابلمه و دادنامه(حکم خلع ید)و رای تجدید نظر هم درکپی هاشون شماره دادنامه وتاریخ تنظیم و... قیدشده اما کپی معمولی دارم فقط ازشون واصلشون داخل پرونده مرتبط به سال ۱۳۹۰ هست دادگاه میگه پرونده رفته برای خمیر شدن الان من چیکار کنم که دادخواستم رد نشه یه وقت یا قاضی رسیدگی کنه با کپی ها؟ آیا اگه من کپی دادنامه ورای تجدید نظر رو بزارم داخل پرونده وبگم فقط کپی دارم واز روی شماره دادنامه و...استعلام بگیرید ودرمورد سازش نامه هم بگم اصلش دست طرف مقابله ومن کپی دارم فقط ایا قاضی باید رسیدگی کنه نمیتونه رد کنه پروندم رو چیکار کنم؟خیلی ممنون اگه ماده وتبصره ای چیزی هم هست دراین زمینه بهم بگید سپاسگزام

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی وفت بخیر. چنانچه اصل سازش نامه رو ندارین میتونین درخواست اجرای حکم نمایید تا طرف اجبارا در مقام دفاع ، اصل سازش نامه رو ارائه کنه در اینصورت میتونین دعوای تقابل مطرح کرده یا دعوای جداگانه مستند به سازش نامه ارائه شده در دادگاه مطرح کنین. هر چند موضوع شما احتیاج به بررسی داره تا متوجه بشم مفاد رای و سازش نامه چی هست.