13 تیر 1401

مجازات جرم تهدید و توهین…..

دسته بندی : کیفری | توهین
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یه خانم هستم که یکی از همسایه های خانم حدود ۱۱ ماه پیش به دلیل دعوای بچه ها فحش ناموسی داد و من شاهد نداشم و شکایت نکردم فقط با پلیس تماس گرفتم و ایندفه باز بخاطر دعوای بچه ها به من توهین کردن و منم عصبانی شدم و فحش حرامزاده گفتم ایندفه با همسر دو نفری به من توهین و فحاشی کردن با پلیس تماس گرفتم و شکایت کردم و فیلم هم ازشون دارم یه وکیل گفتن چون موقع اذان بوده دو طرف جریمه سنگینی میشین ولی من فقط اون یک کلمه رو گفتم اون مرد تهدید ناموسی هم کرد
میخوام بدونم مجازات ما با وجود زمان اذان چی هست؟ و من بخاطر دفعه قبل هم میتونم اونارو مجازات کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی ممکن است مقام رسیدگی کننده به پرونده شما حداکثر جزای نقدی را برای شما درنطر بگیرد.