15 تیر 1401

کلاهبرداری از طریق رمالی و تحصیل مال

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،۲تا سند قدیمی بهم به ارث رسیده که تاکنون جانمایی نشده و فقط بنده ورثه شناخته شدم وسندها بدون نقل وانتقاله،اما برسر زمینی با شخصی اختلاف دارم وهنوز مشخص نشده مال کداممان است زمین پلاک بنده۵۶۵هست وحکم خلع ید از پلاک ۵۶۴ برام صادر شده درسال ۹۰ که درحال ابطال وتصحیح حکم وسازش نامه با متصرفین هستم الان، یک رمال منو ترسوند که خودت وسندهات وزمین مورد اختلاف طلسم شدین وغیره و ۴عدد قولنامه دست نویس روی برگ اچار ودفتر ازم گرفت به جهت رمالی وابطال طلسم وغیره یک قولنامه ۱۰۵۰متر به مبلغ۷۰میلیون تومان درسال ۹۰ ویک قولنامه۳۰۰متر به مبلغ۵۰میلیون تومان تاریخ ندارد ویک قولنامه ۳۵۰متر به مبلغ۵۰ میلیون تومان تاریخ ندارد و یک قولنامه ۵۰۰ متر مبلغ نداره در سال۹۴ ودر قولنامه ۵۰۰ متر مبلغ قید شده توافقی مبالغ همینجوری الکی قید شده ومن پولی نگرفتم از رمال،قولنامه ها درسال ۱۳۹۰ تا۱۳۹۴ در ۴مرحله گرفته شده ورمال تا سال۱۴۰۰بهم میگفت دارم طلسم هاتون رو باطل میکنم.. ازش به جرم کلاهبرداری ازطریق رمالی شکایت کردم حدود ۳ماه قبل دادستان دستور داد به آگاهی ورمال درآگاهی درمواجه حضوری اقرار واعتراف کرد که رمال هستم ودعای گشایش دادم به ایشان(منظورش من بودم)و۲۰میلیون تومان قرضی دادم به ایشان،وایشان ۲۲۰۰متر زمین که درحال حاضر متری ۲۰میلیون تومان قیمت دارد را نزد من گرو گذاشت ومدرکی ندارم که اثبات ‌کنم ۲۰میلیون تومان قرض دادم وطلسم و...هم ندادم به ایشان وامضا کرد اعترافاتش رو وپرونده ارجاع شده به بازپرسی وچون بازپرس بازشسته شده درحین رسیدگی به پروندم برای ۱۴۰۱/۰۷/۰۵ وقت نظارت تعیین شده علاوه برشکایت کیفری کلاهبرداری از طریق رمالی، دادخواست اعلان ابطال معامله هم ثبت کردم درعلیه رمال وارجاع شده به شعبه اول حقوقی ودو روز قبل جلسه اول رسیدگی بود که رمال در جلسه رسیدگی ابطال معامله گفت اصلا من رمال نیستم وقولنامه هارو خریدم،منم در لایحه ای به شعبه حقوقی مکتوب کردم وشماره پرونده کلاهبرداری ازطریق رمالی رو قید کردم وگفتم خواهان استناد به اعترافات رمال در پرونده کیفری میباشم که درآگاهی اعتراف کرده بود، امروز هم رفتم از اعترافات رمال درآگاهی که گفته بود دعای گشایش دادم ورمال هستم کپی گرفتم ومیخوام از خدمات قضایی برای شعبه اول حقوقی برای پرونده اعلان ابطال معامله که درعلیه رمال مطرح کردم ارسال کنم آیا قاضی شعبه یک حقوقی باید توجه کنه به اعترافات رمال که درآگاهی ثبت شده راجب به پرونده کلاهبرداری ازطریق رمالی که من شاکی بودم آیا ارسال اعترافات رمال درآگاهی که مربوط به پرونده کیفری کلاهبرداری میباشد تاثیر دارد در پرونده حقوقی ابطال معامله؟ هم پرونده کیفری کلاهبرداری از طریق رمالی وهم پرونده اعلان ابطال معامله از دادگاه حقوقی هردو راجب به همین ۴عددقولنامه دست نویس میباشدسپاسگزارم

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید کپی مدرک را بایک لایحه از طریق دفاتردالکترونیک قضایی ارسال ننایید -بله مورد توجه و بررسی قاضی حقوقی قرار خواهد گرفت و در مورد رسیدگی مهم است