21 تیر 1401

استرداد لاشه چک و نیز ارجاع به کارشناش

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام،از شرکتی که کار میکردم وام گرفتم و چک ضمانت دادم بدون تاریخ و در وجه شرکت بدون قید کردن بابت ضمامت وام بر روی چک.
با شرکت قطع همکاری کردم،مقداری از مبلغ وام در فیشهای حقوقی پرداخت شده و الباقی را در تسویه حساب آوردند،محاسبه تسویه حساب به اشتباه و به نفع شرکت صورت پذیرفته و بنده خواستار محاسبه درست آن شدم اما با زورگویی اصرار به محاسبه اشتباه دارند.
میخواهم بدانم چه اقدامی حقوقی بر چک بنده میتوانند بکنند؟مراحل قانونی چیست و هر مرحله چقدر طول میکشد
باسپاس.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بدوا با ارسال اظهارنامه بخواهید تا لاشه چک را عودت دهند در غیر این صورت خیانت در امانت شکایت کیفری خواهید نمود و سپس میتوانید با تامین دلیل از کارشناس رسمی دادگستری بخواهید محاسبات را قانونی انجام تا اشتباه محرز شود