26 خرداد 1399

اعسار

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. شخصی با اتومبیل خود که فاقد بیمه نامه بوده است با موتورسیکلت تصادف کرده است راننده اتومبیل مقصر بوده است و اتومبیل فاقد بیمه نامه است راننده اتومبیل به پرداخت دیه محکوم شده است . سیوالی که ازخدمتتون داشتم این است که نحوه درخواست اعسار به چه صورت است و آیا باید در شعبه ای که حکم صادر شده است درخواست اعسار داده شود ؟؟با تشکر از مشاورین خوب وکیلوند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در خصوص فرض سوال بله باید دادخواست اعسار به دادگاه صادر کننده حکم بدوی ارائه شود ضمنا در فرض سوال امکان وصول از بیمه نیز وجود دارد موفق باشید