26 خرداد 1399

تخفیف در حکم

دسته بندی : کیفری | توهین
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
برای پرونده کیفری تهدید و توهین ، بنده محکوم به ۷۴ ضربه شلاق شدم و چون سابقه نداشتم حتی تجدید نظر در حکم نه تخفیف داد نه تعلیق کرد!
سوالم اینکه آیا اجرای احکام میتونه در حکم تخفیف قائل بشه یا تعلیقش کنه؟
یا میتونم‌مجدد یک نامه بنویستم به تجدید نظر که در حکم تفیف قائل بشند یا تعلیقش کنند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در خصوص فرض سوال خیر حکم قطعی است مگر رضایت شخص شاکی را آخذ کنید موفق باشید