22 تیر 1401

سوال در خصوص مهاجرت به آمریکا

دسته بندی : مهاجرتی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
ممنون که به هموطنان کمک می کنید. برای همسر من توسط مادرشان که سیتیزن آمریکا هستند درسال ۲۰۱۳ اقدام شده و نامه ای هم از طرف nvcبرای ما آمده. راستش نمیدانیم الان چطور باید پیگیر کارمان باشیم و ببینیم وضعیت ایشان در چه مرحله ای است. اگر امکان راهنمایی هست بفرمایید تا تصویر نامه مربوطه را برای شما ارسال کنم. باسپاس. مقدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با سلام کاربر گرامی این سوال را از وکلا مهاجرتی سایت پرس و جو نمایید با تشکر