29 خرداد 1399

عفو رهبری

دسته بندی : کیفری | افترا
سعید خانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید
در پرونده ای به جرم تهدید و توهین و ... به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده ام و متاسفانه حتی تجدید نظر حکم را تعلیق هم نکرد ممنونم میشوم با شماره سوالات را جواب بدین
۱.با توجه به اینکه سابقه ندارم و کارمند هستم با توجه به نزدیک شدن به هفته قوه قضاییه می توانم درشعبه اجرای احکام درخواست عفو رهبری بدهم؟
۲.دقیقا شرایط برخورداری از عفو رهبری چیست؟
۳.بستگی به نظر قاضی اجرای احکام دارد یا شخص خاصی این موارد را بررسی می کند و تصمیم می گیرد؟
۴.اگر به زمان و نوعد هفته قضاییه نرسم آیا میتوانم درخواست کنم که اجرای حکم را برای عفو بعدی به تعویق بیاندازند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام و درود در خصوص فرض سوال این نوع عفو را خود دادگاه پرونده ها را اعلام می کند میتوانید تقاضا دهید خیر حکم قطعی باید اجرا شود