03 تیر 1399

خرید زمین

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
مهرناز عرب حجی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ما یک زمین از بنگاه دار خریدیم بعد از ۳ روز متوجه شدیم ک زمین را ب ما گرون داده پشیمون شدیم این اقا ۱۲ملیون تومن از پولم کم کرده و قولنامه را فسق کرده حالا من میتونم از دستش شکایت کنم ایا ب پولم میرسم یا ن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در قانون خیاری به نام خیار غبن وجود داره که به صاحب خیار این حق رو میدهد تا درصورتی که مالی گرانتر از قیمت عرف فروخته شود بتوان به استناد آن شکایت و ثمن خود را دریافت نمود اما در قراردادها این خیار از طرفین معامله سلب میشود بستگی به قرار داد دارد