07 تیر 1399

کسر از آمار دادسرا

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
نادیا کرامتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام ، از طریق دفتر قضایی شکایتی علیه ۳ نفر کردم به جرم تبانی و کلاهبرداری و ... که اونا از همدیگه الکی شکایت کلاهبرداری کرده بودن که با ردمال ملک منو بالا بکشن، که پروندشون هم کیفرخواست صادر شده و دادگاه هم رفته، درخواست ارسال شکواییه به همون شعبه دادیاری دادسرا رو دادم که تحقیقات کرده بوده و شماره پروندشون و غیره رو ذکر کردم و تو متن شکواییه درخواست رسیدگی تومان دادم، و پرونده رفت ثبت شد و وقت نظارت تعیین شد اما بعد حدودا یک هفته تو سامانه زد در تاریخ فلان طی شماره فلان کسر از آمار !! و پرونده مختومه شده ! علتش ذکر نشده ! خواستم بدونم علتش چی هست و ایا مراجعه حضوری باید بکنم یا دوباره شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام از طرف شعبه قرار صادر شده و اطلاع از نوع قرار حتما نیاز به پیگیری حضوری شما دارد