08 تیر 1399

کلاهبرداری

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شخصی قرارشد مارا به کربلا ببردامانبرد که بنده شکایت کردم بعدازشکایتم ازمبلغ یک میلیون و پانصد تومان /دویست تومن بهم ندادن مابقیشو داده الان هم بیش از یکسال خبری از کلاهبردار وهم دادگاه نشده است حالا؟ اگربنده رضایت نکنم کلاهبردار میتواند علیه من کاری بکنه چون ثبت شکایت کارت بانکی بنام خودش بوده است که موقع شکایت تمام پول واریزی بنام کلاهبرداری واریز کردم وهم چنین موقع شکایت شماره پلاک خودرو کلاهبردار توسط سامانه ثنا ثبت کردن وکلانتری هم نامه دادن به خلافی خودرو بردم که نوشتن ماشین به اسم خودشان هست ایا ماشین ایشان بعنوان خلافی ثبت شده یانه با این توضیحاتی که داده شد چیکار کنم ؟ که طرف مقابل را محکوم بکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم شما برای اثبات کلاهبرداری و توسل متهم به وسایل متقلبانه باید کلیه ادله و مستندات خود را به دادگاه ارایه دهید اما اینکه خودرو بنام متهم است دلیل برای اثبات رفتار متقلبانه نیست