08 تیر 1399

مهروموم تحریرترکه

احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وخسته نباشید سوال من اینست که دادخواست مهروموم وتحریر ترکه داده ایم تنهااموال ازمتوفی مانده زمین کشاورزی هست کارشناسی انجام شده وبرادرم نسبت به نظریه کارشناسی اعتراض کردو قاضی اعتراض برادرم رد کرد گفت نیاز به کارشناسی مجدد نداره دادگاه به ماگفته پرونده شما کامل هست رای مهروموم وتحریر ترکه برای مان صادرنشده الان گفته بیاید دادخواست تقسیم ترکه بدهید داخل همین پرونده رای مهروموم وتحریرترکه صادرنکرد برای ما باتشکر راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم مهر و موم ترکه اگر با تحریر باشد باید رای صادر شود سپس به استناد ان دادخواست تقسیم ترکه داده می شود و اگر کسی از ورثه حقی نسبت به ترکه دارد باید مستند به مدارک در زمان تقسیم انرا مطرح نمایید و یا مستقلا دادخواست دهد