31 تیر 1401

استرداد لاشه سفته از شرکت

دسته بندی : حقوقی | استرداد لاشه چک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
حدود ۹ ماه پیش برای کاری مبلغ ۲۰ میلیون سفته به شرکتی دادم . پشت سفته را امضا کردم و به هیچ عنوان شماره سفته را به یاد ندارم چون ناشی بودم . بعید میدانم که اصلا نوشته باشم جهت ضمانت انجام کار . هیچ قراردادی با شرکت امضا نکردم . و هنوز دنبال گرفتن سفته ها نرفتم‌چون جای شرکت تغییر کرده .
اگر به فرض مثال از دادن سفته ها ممانعت کرده باشد چه اقدام قانونی باید انجام داد ؟ میتوان شکایت کرد ؟
البته که اصلا چون دنبال سفته ها نرفتم علیه من هیچ کاری نکردند چون نه قراردادی با آنها بستم و نه خسارتی به آنها زدم ، فقط دو روز مجانی برایشان کار کردم .
ممنون میشم راه قانونی را به من توضیح دهید ‌

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید بتوانید شرکت را بیابید و به مدیر عام ان بدوا با ارسال اظهارنامه بخواهید تا لاشه سفته را عودت دهد و درصورت سوء استفاده شکایت کیفریرخواهید نمود در صورت عدم استرداد میتوانیددطرح شکایت کیفری طرح نمایید