10 تیر 1399

خیانت در امانت

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
احسان نسج همدانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدرم چند سال گذشته وکالت نامه ای به شخصی داده بوده در خصوص فروش املاک و ۳ برگه سفید امضا شده هم به آن شخص داده بوده که دو برگ را برگرداند و یکی را پس نداد و گفت استفاده کردم و در حال حاضر متوجه شدیم که در همان برگه سفید امضا یکی از املاک را که به نام خود قولنامه کرده و با وکالتی که داشته سند ملک را به نام خود ثبت نموده لطفا راهنمایی کنید چطور میشه ثابت کنیم قولنامه ساختگی است و ایشان خیانت در امانت انجام داده ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام وقت بخیر در مورد سوال شما، امکان پیگیری این موضوع بصورت کیفری ممکن است و مدت زمان تخمینی به نتیجه رسیدن آن حدود 6 ماه میباشد. بااحتـــرام 09124674388 همدانی