31 تیر 1401

سوال در خصوص اعتیاد به مواد مخدر

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر اگر مرد به دلیل اعتیاد زوجه به شیشه از وی شکایت کند و راضی به طلاق هم نباشد دادگاه ادامه پرونده را چگونه بررسی می‌کند آیا صرف اعتیاد زوجه به مواد مخدر برای وی محکومیت یا بازداشت دارد همسرم مدام منو تهدید به شکایت میکنه زنگ میزنه مامور بیاد در خونه تا آلات و وسایل مصرفی مو نشون مامور و تشکیل پرونده بده من چاره ای ندارم جر اینکه خسته کنم که طلاقم بده وگرنه طلاقم نمیده من زن شایزه ای هستم تو خونه دست به سیاهی و سفیدی نمیزنم چون این مرد رو دوس ندارم خودش باعث این مسئله در من شد من برای اینکه اونو ترکش بدم خودم درگیرش شدم حالم تنها راه آرامشم رو پناه آوردن به این موضوع مییدونم چون اهل خیانت جنسی و رفاقت با جنس مخالف و بیرون گردی و فضای مجازی نیستم عاشق طراحی و هنرم و دوس دارم با تمرکز به علایقم بپردازم درحالیکه اونطوری راحت تر میتونستم راضیش به طلاق کنم حالام خستم از زندگی باهاش و انگیزه ای برای ترک ندارم دوس ندارم ترک کنم اگر به قاضی اینا رو بگم رک و پوست کنده بهتره روند رسیدگی چطوریه طبق تجربیاتشون؟؟؟نهایتش چیکارم میکنه اعدامم که نمیکنن!!!!! من نمیخوام ترک کنم والسلام یا طلاق یا خونه جدا برام بگیره یا نفقه مو بده خودم تنها زندگی کنم یا اصن هیچی نده مهریمو بده برم نباشم تو زندگیش چون اون مسبب حال خرابمه چون دوسش ندارم هیچ جوره.....خواهش میکنم لطفا با عنایت ویژه یه سوالم جواب بدید واقعا مستاصلم تشکر از زحماتتون و محبتی که میکنید پایدار باشید .

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اعتیاد به مواددمخدر در حقوق ایران در صورتی که معتاد قصد ترک نداشته باشد جرم و دارای مجازات نگه دادی در کمپ‌جهت ترک و حبس۹۱ روز تا ۶ ماه است لکن تاثیری در زندگی مشترک ندارد بنابراین همسر شما باید هم نفقه بدهد هم مهریه و طبق قانون ایران مرد هر وقت بخواد می‌تواند زنش را طلاق دهد و مجوز خاصی نمی‌خواهد. جهت راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده نمایید.