10 تیر 1399

تخلیه ملک

دسته بندی : حقوقی | موجر ومستاجر
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام و احترام
اینجانب ملکی را به اجاره داده ام، الان که زمان تخلیه یا تمدید قرارداد رسیده، حاضر به اضافه نمودن 25% اجاره فعلی(مطابق با مصوبه ستاد بحران کرونا) نیست و اصرار دارد فقط 5% اضافه نماید. از طرفی با توجه به مصوبه دیگر ستاد بحران کرونا، تکلیف چیست آیا می توانم درخواست تخلیه ملک نمایم یا او را از طریق قانونی ملزم به پرداخت اجاره بهای قبل به اضافه 25% نمایم و یا مطابق با اجاره نامه جریمه روزانه عدم تخلیه را وصول نمایم یا خیر؟
متشکرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله شما امكان افزايش اجاره بها (با فرض عدم توافق در اين مورد در متن اجاره نامه )تا سقف مجازرا داريد ،و در صورت نپذيرفتن مستاجر شما ميتوانيد تخليه ملك خود ،اجاره بهاي معوقه و خسارت روزانه عدم تخليه را بخواهيد . مويد باشيد