01 مرداد 1401

برای دعوای اعسار یا ورشکستگی میبایست از کجا اقدام شود

دسته بندی : اعسار | اعسار از پرداخت محکوم به
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
میخاستم بدون برا اعلام افلاس و ورشکستگی شخص حقیقی باید چکار کنم و به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید ورشکستگی مختص تجار و شرکت های تجاری هست و در خصوص اشخاص حقیقی عادی معمولا دعوای اعسار میبایست مطرح گردد تا دادگاه بدان رسیدگی کند.تجار یا شرکت های تجاری در صورت توقف در پرداخت دیون برای صدور حکم ورشکستگی میبایست دادخواست صدور حکم ورشکستگی را از طریق دفاتر خدمات قضایی ب ثبت برسانند تا دادگاه محل اقامت شخص تاجر یا محل شرکت بدان رسیدگی کند در خصوص دعوای اعسار نیز اگر دعوایی منجر ب محکومیت در پرداخت دینی شده است شخص فاقد تمکن مالی میبایست دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به را از طریف دفاتر خدمات قضایی ب دادگاه صادر کننده رای ارسال نماید موید باشید