01 مرداد 1401

فعالیت و کسب و کار اینترنتی مشروط ب اخذ مجوز هست؟

دسته بندی : جرایم سایبری | سایر دعاوی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
ما یک گروه طراحی سایت هستیم. می‌خواستم بپرسم با توجه به این که ما شرکت نیستیم و ثبت رسمی نشدیم می‌تونیم برای خودمون قرارداد رسمی داشته باشیم و در ماده‌ی مربوط به طرفین قرارداد خودمون رو به شکل «گروه X به نمایندگی آقا/خانم ..... با شماره ملی ....» معرفی کنیم؟ برای این نوع قرارداد داشتن برای این نوع کسب و کارمون باید جوازی از جایی کسب کنیم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مستحضر باشید هرگونه فعالیت و راه اندازی کسب و کار اینترنتی مشروط ب اخذ مجوز از مراکز مربوطه است(اینماد،پروانه کسب و کار از صنف مرتبط و...) مضافا اینکه صرف تنظیم قرارداد کاری در اینخصوص نیاز ب اخذ مجوز ندارد(بهتر است توسط یک متخصص حقوقی تنظیم گردد) لیکن هرنوع فعالیت تجاری و کسب و کار در اینترنت مستلزم اخذ مجوز های قانونی هست موید باشید