03 مرداد 1401

سوال در خصوص مزاحمت تلفنی

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
رضا احمدی ذیلان
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
شماره ای را در تلفنم به اسم آقای xمشاور املاک ذخیره داشتم در زمانی که به همه املاک ها زنگ میزدم برای خانه به این شماره هم زنگ زدم. این آقا با برخورد خیلی بد جویای این شد که شمارش رو از کجا آوردم و فامیلش رو میدونم و بعد پیام داد میرم ازت شکایت میکنم تا بیای بگی داستان چیه.اصلا میتونه به خاطر یکبار تماس شکایت کنه؟اگه شکایت کرده باشه من چطور متوجه بشم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر ایشون صرفا بخاطر تماس تلفنی که باهاش داشتین نمیتونن شمارو محکوم کنند. در رابطه با قسمت دوم سوالتون ،چنانچه از شما شکایتی هم داشته باشند از طریق پیامک بهتون اطلاع رسانی خواهد شد.