03 مرداد 1401

جعل و استفاده از سند مجعول و...

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

از من با اتهامات استفاده از اوراق مجعول و جعل و غصب عنوان و فروش مال غير شکایت شده در دادیاری دیروز خواستم بپرسم آیا امکان جلب وجود داره به سرعت؟ یا دادیار احتمال داده قراره بازداشت موقت صادر کنه؟ اگر این قراده و صادر کنه میشه با وثیقه بیرون بود؟
لطفا ب این بخش سوال پاسخ بدید اگر حضور میدا کردم و دادیار دستور بازداشت بده میشه با وثیقه بیرون بود یا نه قرار بازداشت صادر بشه بازداشت میکنن؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر وثیقه ارائه دهید بازداشت نمی شوید و بازپرس نیز نمیتواند شما به ایندعلت بازداشت نماید نگران نباشید