13 تیر 1399

پول پيش منزل براي مهريه

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
اینجانب یه واحد را رهن کرده ام بهمراه اجاره ماهیانه تااوایل برج ۹ هم قرارداد دارم ایا در صورتیکه برای مهریه اقدام شود پول پیش قابل توقیف است؟سوال دوم هم اینه که ایا قفل اون واحدی که دارم را میتوانم عوض کنم چون به کلید دسترسی ندارم و نزد طرف خانوم هست؟ سوال اخر اینکه طرف خانوم که کلید دست اوناست اگر بدون اجازه من وسایل جهیزیه شون را بیارن تو منزل برای مقابله چیکار کنم؟ممنون.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام پول پيش خونه براساس قانون جديد نحوه محكوميت هاي مالي در حد متعارف جزو مستثنيات دين بوده و قابل توقيف نخواهد بود جلوگيري از ورود زوجه به هر دليلي ب منزل مشترك يا جلوگيزي از آوردن اثاث البيت به منزل و يا ممانعت شما از تمكين زوجه ،به معني عدم تمايل شما براي زندگي ،و بيرون كردن زوجه از منزل ميباشد،لذا مقتضي ست كه تعويض قفل در نيز با اطلاع زوجه صورت بگيرد. مويد باشيد