14 تیر 1399

مالیات برارث به چه صورت هست

دسته بندی : مالیاتی | هیات حل اختلاف مالیاتی ماده 216
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام مالیات برارث به چه صورت هست ؟برای اپارتمان که فقط حدودا ۲دونگ به نام پدرم بوده و حالا میخواهیم خونه رو بفروشیم مالیات برارث فقط روی همون دودونگ اعمال میشه دیگه درسته؟؟؟و این که چند درصد هست؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام ماليات بر ارث براي طبقات مختلف وراث متفاوت بوده و شما باتوجه به طبقه اول بودن 7.5درصد ارزش معاملاتي ملك را در هنگام ارزيابي كارشناس ميپردازيد سميعي