14 تیر 1399

سرقت از منزل

دسته بندی : کیفری | سرقت
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خدمت شما منزل بنده اواخر آبان سال گذشته موردسرقت قرار گرفتومقدارزیادی طلا وپول ودلار ازماسرقت شد سوال من از شما این است که من چطور میتونم اموالم روپس بگیرم درصورتی که آنهااعتراف نکردندواینکه چگونه میتونم کاررو به دیوانعالی بکشم شاید در اینصورت امیدی باشد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام دلايل اثبات سرقت :اقرار متهم،شهادت دو مرد عادل در مورد وقوع جرم،و علم قاضي (كه بر اساس نظريه كارشناس و گزارش ضابطين دادگستري و تحقيقات محلي ميباشد ) جرايم براساس ماده ٤٢٧ق آدك قابل اعتراض در ذيوان عالي يا تحديدنظر ميباشند كه براي مشخص شدن نياز به بررسي دقيق تر در اين خصوص هست مويد باشيد