06 مرداد 1401

معنای استکتاب در ابلاغ به چه معناست

دسته بندی : جرایم سایبری | هک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من یک پرونده دارم به دروغ به من اتهامی را نسبت داده اند.. اتهام در خصوص هک است.. بعد از گذشت حدود یکسال - در سامانه ثنا آمده وقت نظارت به لحاظ انجام استکتاب تجدید شد. در این جا استکتاب به چه معنا هست؟ نه جعلی رخ داده‌ و نه اصلا این پرونده مربوط به جعل می‌شود. و در کل استکتاب در چه شرایطی و برای چه انجام میشود؟.
البته در اینترنت هم مفهوم دقیق و کاملی از استکتاب پیدا نکردم. فقط فهمیدم این کار در خصوص جعل و.... انجام می‌شود.
حال که پرونده من اصلا ربطی به جعل ندارد؛ استکتاب برای چی هست

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم یا به اشتباه جعل را به شما نسبت داون ویا با استفاده از تکنولوژی جعل مدرکی را در فضای مجازی یا خارج از ان انجام داده اید که به شما نسبت داده شده است و احتمالا حضورا بخواهند که جمله ای را بنویسید و امضاء نمایید تا مشخص شود که دستخط شما میبتشد یا خیر فعلا وقت نظارت برای خود داوگاه بدون حضور شماست اگر به این نتیجه برسند شما را احضار خواهند نمود