06 مرداد 1401

سوال 35 در خصوص مرور زمان تعقیب

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

منظور بنده موضوع رسیدگی نیست ون قبلا با توضیحات مبسوط ،برای ما قابل فهم شد.سوال بنده این بود که بعد از مرور زمان شکایت دیگر امکان حصول مرور زمان دیگر (مرور زمان تعقیب )نیست درسته؟و چون بعد از مرور زمان شکایت چون مهلت تعقیب(یکساله)تمام میشود بنابراین چون امکان تعقیب با پایان یافتن یکسال تمام میشود پس عملا مرور زمان تعقیب هم امکان ندارد .درسته؟و بر عکس بعد از مرور زمات تعقیب هم چون عملا تعقیب منتفی شده و امکان تعقیب نیست پس مرور زمان شکایت بعد از مرور زمان تعقیب امکان ندارد .چوت تعقیبی نیست که مرور زمان شکایت بخواهد موقوف کند .درسته؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله در فرض حصول مرور زمان شکایت مرور زمان منتفی میشود . و دیگر قابل امعان نظر نمیباشد