06 مرداد 1401

سوال در خصوص الزام به انجام تعهد

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید.
ببخشید وقتتون رو میگیرم.
ما چند روز پیش به عینک فروشی برای تعویض فریم رفتیم(عدسی مال خودمون بود و پول آنرا قبل از درست کردن،کامل از ما طلب کرد ) و وقتی که آماده شد و می‌خواستیم آنرا تحویل بگیریم،فروشنده از صدور فاکتور امتناع کرد و کالای خود را پس گرفت و پول آنرا به ما پس داد.
آیا می‌توانیم از او بخاطر عدم صدور فاکتور و نداشتن رفتار مناسب با ارباب رجوع شکایت کرد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي چنانچه از ايشان رسيدي مبني بر تحويل عدسي عينك اخذ كرده ايد ميتوانيد عليه او دادخواست الزام به انجام تعهد بدهيد.