06 مرداد 1401

مطالبه خسارت از بیمه در حوادث

دسته بندی : حقوقی | مطالبه دیه
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من با ماشین خودم چپ کردم بر اثر خراب بودن جاده ، بعد از اون رفت دنبال کارای پزشک قانونی ۲ ماه طول کشید ، همه چی در حال روند قانونیه اما یه سوال من به بیمه اطلاع ندادم برای جبران خسارات اطلاع هم نداشتم فکر کردم از طریق دادگاه اطلاع داده میشه من فقط خودم سرنشین ماشینم بودم میخوام بیمه ی ثالث رو برای خودم بگیرم مصدوم هو شدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه گزارش راهور در این خصوص وجود دارد را می توانید به بیمه مراجعه کنید در غیر این صورت باید دعوای به طرفیت بیمه برای مطالبه خسارت خویش در صورت اثبات ادعا مطرح نمایید