06 مرداد 1401

ادعای واهی شاکی بر ضرب وجرح

دسته بندی : کیفری | ضرب وجرح عمدی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام فردی ادعا کرده برادرمن با اون درگیرشده و دماغش را شکسته این فرد با توجه به اینکه بیان میدارد دعوا در جای عمومی بوده ولی حتی یک نفرحاظربه تاییدحرفای ایشان نشده و هیچ شاهدی ندارد فقط فردی که نظامی هست و براد خانم ایشون بوده گفته وقتی بامن تماس گرفت گفت اقای ایکس دماغم را شکسته و از دلایل دیگرایشان این بوده که اقایی برای رضایت امده که اون فرد گفته دروغ میگوید وحاظرم دردادگاه این را بیان کنم و تحقیقات نیروی انتظامی هم بدون نام بردن از کسی گفته طبق شنیدها درگیری صورت گرفته باتوجه به اینکه اونجا دوربین داشته و این فرد نتوانسته هیچ مدرکی و شاهدی ارایه دهد و فقط قسم قران خورده ایا قاضی میتواند حکم به محکومیت دهد؟؟برادر من در بیاناتش نزد قاضی گفته نه ایشان را میشناسم نه درگیری با او داشتم و کذب هست

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم ادعای واهی موجب منع تعقیب برای برادر شما خواهد شد اگر برادر شما در ان لحظه سرکار یا جایی بوده که بتواند شاهد ارائه دهد میتواند واهی بودن شکایت شاکی را برای قاًی محرز نماید در مورد فامیل نظامی نیز با ۱۹۷ تماس تا بازرسی ناجا مشخص شود که با تبانی برعلیه برادر شما شهادت داده است