06 مرداد 1401

جعل و استفاده از سند مجعول و تبانی شهود

دسته بندی : کیفری | استفاده از سند مجعول
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر وکلای محترم ببخشید در پرونده کیفری(جعل و استفاده از سند مجعول) شاکی پرونده بودم یک مبایعه نامه توسط کارشناسان خط بررسی شده و مشخص یک از شهود بعد از تحریر به ان اضافه شده ایا این عمل مصداق جعل و حیله تقلب است؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید شهادت شهود را جرح نمایید تا کذب بودن شهادت وی محرز شود و درضمن اگر جعل توسط کارشناس مشخص شود شهادت شهود معنای پیدا نمیکند