07 مرداد 1401

چه اقدامی میتوانم انجام دهم

دسته بندی : کیفری | هتک حیثیت یا اضرار به دیگری از طریق انتشار صوت یا تصاویر یا فیلم خصوصی یا خانوادگی یا اسرار وی بدون رضایت از طریق سیستم رایانه ای
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام قبلاً با آقایی دوست بودم و یک فیلم با هم گرفتیم که پیش خودشون باشه یعنی فیلم بدون اجازه نیست ولی ایشان فیلم را در پیج اینستاگرام خود گذاشته پیج هم باز هست حدود سه هزار نفر دیدن من از ایشون خواستم که این فیلم را بردارند ولی اعتنایی نکردن و حتی گفتن باز هم از من عکس یا فیلم منتشر میکنند چه کاری باید انجام بدم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ فارغ از موضوع ضبط فیلم ک با رضایت طرفین بوده لیکن سواستفاده از آن فیلم ها بهرنحوی ک موجب هتک حیثیت اشخاص شود مشمول وصف مجرمانه هست میتوانید شکواییه انتشار تصاویر و فیلم خصوصی را از طریق دفاتر خدمات قضایی ب ثبت برسانید تا ب دادسرای مربوطه ارجاع و تشکیل پرونده شود بهتر است بدهید شکواییه را یک متخصص برای شما بنگارد انتشار تصاویر در جهت هتک حیثیت افراد موضوع ساده ای نیست ک براحتی بشود از آن گذشت.اقدام نمایید موید باشید